Brodrene Dahl AS este lider pe piata norvegiana in distributia de produse industriale, materiale pentru contructii civile, sanitare si incalzire, scule profesionale,ventilatie si izolatie.

Brodrene Dahl SRL Romania a fost infiintata in Tulcea in Martie 2005 ca parte a companiei Brodrene Dahl Norvegia, membru al Grupului Saint-Gobain Divizia de Distributie, cu 1200m2 depozit inchiriat si cu un spatiu aditional de depozitare in exterior de 1200m2. A devenit curand un furnizor eficient de TEAVA (trasa, sudata, hidraulica),  FITTINGURI (flanse, coturi, teuri, reductii, ramificatii) si ROBINETE INDUSTRIALE (valvule future, valvule cu ventil, valvule cu sertar, valvule cu bila)  oferind o gama larga de materiale utilizate in industria navala, mecanica, petrochimica, sau alte industrii relevante.

 - Punctul de lucru Braila a fost infiintat in 2007 avand un depozit  cu o suprafata de 600 m2 si un spatiu aditional de depozitare in exterior de 1100 m2.

 - Incepand cu Februarie 2013, noul depozit din Constanta este operational, avand o pozitie strategica in apropiere de Marea Neagra, in scopul de a intampina solicitarile in crestere de la clientii din zona.

 - In Noiembrie 2014, sediul principal a fost mutat intr-o locatie noua impreuna cu atelierul de productie pentru Divizia Ventistal Marine, fiind construita si o noua platforma pentru teava..

Brodrene Dahl Romania

 - Sustinem viziunea de a deveni un “Furnizor Complet” pentru clientii nostri, bazandu-ne pe o retea bogata de furnizori si producatori nationali si internationali, conform modelului consacrat al Brodrene Dahl Norvegia.    

 - Urmarim ambitia de a ne extinde activitatea.

 - Actionam conform misiunii de a construi parteneriate pe termen lung cu clientii nostri principali si de a creste numarul de clienti pe viitor.

 

Strategia noastra este aceea de a simplifica fluxul produselor si informatiilor de la producator catre beneficiari prin intermediul unui numar redus de tranzactii si unei game largi de produse la costuri competitive.

TULCEA BRAILA CONSTANTA